• youtube
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
selskab

Tørring Radise-Brug Western Flag Biomasse-tørrerum og høj kvalitet

Western Flag Biomasse-tørrerum og høj kvalitet

Efterhånden som folks levestandard og forbrugskoncepter fortsætter med at ændre sig, bliver efterspørgslen efter produkter mere forskelligartet. På dette grundlag er teknologien til dyrkning af radise også blevet væsentligt forbedret, såsom dyrkning uden for sæsonen og kombineret med understøttende dyrkning i solcelledrivhuse og plastikskure, der gradvist realiserer tilgængeligheden af ​​radise uden for sæsonen.

微信图片_20240124111221

De fleste traditionelle radisetørring sker ved soltørring. Denne metode tager lang tid at tørre. Et parti radise tager 3-4 dage. Under soltørringsprocessen er radisen let at brune, hvilket medfører tab af næringsstoffer i radisen. Soltørret radise er stærkt påvirket af vejret, og tørreeffektiviteten er lav. Soltørring i det fri er udsat for støv og bakterier, og kræver manuel drejning, så kvaliteten kan ikke garanteres, og arbejdsomkostningerne er høje. Faktisk kan radise-tørringsudstyr ud over soltørring bruges til at tørre radise.

微信图片_20240124111239

Vask radisen, brug derefter en automatisk skæremaskine til at skære radisen i 2-3 cm tykke radisestykker, læg dem i en bakke og skub dem ind ibiomasse tørrerum. Indstil tørretemperaturen til 37 grader på det intelligente styresystem, og det vil tage omkring 4-6 timer at tørre en batch.

烘房萝卜

微信图片_20240124111229

Dette biomassetørrerum er 7,2 meter langt, 2,8 meter bredt og 2,1 meter højt. Den kan rumme omkring 3 tons friske radisestykker og er udstyret med 180 bakker. Det intelligente styresystem hæver og sænker automatisk temperaturen og affugter tørrerummet i etaper på bestemte tidspunkter. Det er ikke begrænset af tid og kan nemt opnå storstilet tørring. Hvad er fordelene ved at bruge et biomassetørrerum til at tørre radise?

1. Automatisering og intelligens, 24-timers kontinuerlig tørring; sikker og sikker driftsproces.

2. Ingen fare for antændelighed, eksplosion, forgiftning osv. Det er et sikkert og pålideligt semi-lukket tørresystem.

3. Fleksibel og bekvem installation og demontering.

4. Lagdelt temperaturkontrol: justerbar hastighed. Tørret radise kan bevare den oprindelige farve af frisk radise.

5. Bredt anvendelsesområde: Radisetørreren kan også bruges i vid udstrækning til tørring af andre landbrugsprodukter, og en maskine kan bruges til flere formål;

6. Energibesparelse og miljøbeskyttelse: Omkostningerne er 75 % billigere end elektricitet og 50 % billigere end naturgas.

微信图片_20240124111213

 


Indlægstid: 24. august 2023