• youtube
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
selskab

WesternFlag—Eksemplet på rabarbertørring (biomasse varmluftovn docking tørreseng)

Rabarber er opkaldt efter sin gule farve og kommer fra rhizomet af Polygonum palmatum, Tangut-rabarber eller medicinske rabarber. Den medicinske rabarberurt er kendt som "Sydrabarber", hovedsageligt produceret i Sichuan. På grund af successive generationer af respekterede Sichuan-producerede rabarberfarve lys gul, drikke skiver med et netværk af tekstur, der ligner brokademønsteret, og dets kvalitet er overlegen, så brokademønsteret af rabarber i Sichuan er også almindeligt kendt som "Chuanjun", " Ripple jun" og så videre. Følgende er rabarbertørringskassen, kunden fra Zhongjiang County, Sichuan-provinsen, Kina:

Baggrund

Navn Rabarbertørringsprojekt
Adresse Zhongjiang County, Chengdu City, Kina
Tørringsudstyr To 20W KcalBiomasse varmluftovne
Kapacitet To tørresenge indeholder 4-5 tons/batch

Tørringsscene

https://www.dryequipmfr.com/

https://www.dryequipmfr.com/

 

Kunder bygger deres egen tørrekang, velegnet til tørring af rodkrydder. Forsiden og siderne af tørresengen er lavet af aftagelige træplader, hvilket er praktisk til på- og aflæsning.

https://www.dryequipmfr.com/

To kangs er i stand til at tørre 4-5 tons rabarber i én batch og skal kun tilsluttes en biomasse varmluftovn for at opnå en billig, økonomisk rabarbertørring.

https://www.dryequipmfr.com/

Traditionelle metoder til direkte ildtørring medfører ofte støv og gnister, som direkte påvirker kvaliteten af ​​urter. Denne biomasse-varmluftovn udsender varme gennem intern konvertering og producerer ren varmluft. Den sendes ind i bunden af ​​sengen gennem to blæsere foran for at opnå en jævn opvarmning af materialer og dermed sikre kvaliteten og effektiviteten af ​​urtetørringen.

Denne varmluftovn er ikke kun effektiv, men også nem at betjene. Intelligent controller styrer tørreprocessen nøjagtigt, bare opsæt tørreprocessen, start med én knap, og så kan den fuldføre den automatiske temperaturkontrol og fugtfjernelse. Ingen grund til at bruge mange menneskelige ressourcer og tid, hvilket sparer omkostninger og forbedrer tørreeffektiviteten.

Velkommen til at kontakte WesternFlag!


Indlægstid: 10. maj 2024